<< 1 2 >>
  • Örnek Uygulamalar 2020-09-15

    Foseptik tahliye cihazı

    SORUN Konya'da inşa edilen lüks villaların bodrum katına havuz, duş, WC ve mutfak kuruldu. Bodrum katı gider seviyesinin altında kaldığı için foseptik ve pis suları dikey 3 metre yüksekliğe basabilen hijyenik bir pompaya ihtiyaç vardı. ÇÖZÜM SANICUBIC 1 WP tahliye istasyonu bodrum katındaki kazan dairesine monte edilip, foseptik ve pis sular dikey 3, yatay 5 metre mesafede olan gidere tahliye edilebildi. Alarm modülü ile birlikte temin edlien ürün, kullanıcıya konfor, güven ve hijyenik [...]

    devamını oku
  • Örnek Uygulamalar 2019-10-08

    -3. kata tuvalet

    SORUN Hastanenin -3. katına sonradan yeni bir birim eklenmesine karar verildi ve bu kata da personeller için WC eklenmeliydi. Fakat ana gider boruları bir üst kattan yani -2. kattan geçiyordu. ÇÖZÜM SANICUBIC 1 WP tahliye istasyonu sayesinde -3. kattaki WC ve lavaboların foseptik ve pis suları ana gidere ulaştırıldı. Hastanenin hijyen standartlarına uygun şekilde çözüm sağlanmış oldu.

    devamını oku
  • Örnek Uygulamalar 2019-09-13

    Zemin kattaki restoran mutfağının pis su tahliyesi

    SORUN Mekanın zemin katını restoran için ayıran mimar, mutfağı -1. kata kurmaya karar verdi. Mutfak gider seviyesinin 4 metre altında kaldığı için koku yapmayan ve yüksek performanslı pompa arayışına girildi.  ÇÖZÜM Yer süzgeci, evye ve ticari bulaşık makinesinden gelen pis suları dikey 8 metreye kadar tahliye edebilen SANICOM 1 kurularak sorun çözüldü. Hijyenik, yüksek performanslı, kompakt bir çözüm tercih edilerek mekan sahibinin beklentileri karşılanmış oldu.

    devamını oku
  • Örnek Uygulamalar 2019-08-15

    Bodrum seviyesindeki mağazaya tuvalet

    SORUN Kahve mağazasının bay ve bayan tuvaletleri yarım bodrum seviyesinde olduğundan foseptik ve pis suların doğal akışı ile gidere verilmesi imkansızdı. Kot farkı sorunu yanı sıra, olası atılan bez veya bayan pedlerinin meydana getirdiği sık tıkanmalara karşı yüksek performanslı parçalayıcı bıçaklı pompaya ihtiyaç vardı. ÇÖZÜM SANIBEST Pro foseptik ve pis suları dikey ve yatay pompalayarak ana gidere aktarabildi ProX K2 bıçağı sayesinde tıkanma durumlarını ciddi anlamda önlemiş old [...]

    devamını oku
  • Örnek Uygulamalar 2019-08-09

    Restoran bodrum katına tuvalet

    SORUN Restoran bölümünde daha fazla yer ayırmak için Düzce'de yeni açılan yiyecek mağazası şubesinde tuvalet bir bodrum kata taşındı. Bodrum kat, gider seviyesinin altında kaldığı için atık suların doğal eğimiyle tahliyesi mümkün değildi. ÇÖZÜM SANIBEST Pro WC öğütücü sayesinde yoğun kullanılan tuvaletin atık suyu zemin kattaki ana gider borusuna ince borularla aktarıldı. Restoran için daha geniş bir alan ayrılarak, kırmadan dökmeden pratik bir çözüm sunulmuş oldu.

    devamını oku
<< 1 2 >>